gila tak puas!
Saturday, 23 June 2012, ϟ 0 shout(s)

alhmdulillah..pejam celik,bukak tutup, akhirnya dh 3 mnggu aku kt sini (johor).
spnjang aku ade kt sini rse aman lah siket dri gngguan para2 syaiton d luar sne tu..tpi jgn pndng sengkek kt org kmpung sini pulak,mulot dorang lancang sngguh! boleh tahan prngainye..biase latew faktor kemajuan..haha,tp yg peliknya prngai dorang ni lbih barbie doll drpde dak2 KL,cewahh kononnye ..tp syies la,bru sehari msuk skolah baru tu,satu negeri dh kecoh psal aku (xlah smpai satu negeri,melampaulah tu..) aku baru lngkh fisrt step tngga,ade mmat sengal ni "weh,budak baru!" yg prmpuan smua jeling2 mnje je kt aku,mcm aku xtau tektik kmpung korang nk buli aku? cehh silakan..klau nk rse tendangan naruto aku! alahai,ade yg bajet kerek,ade yg mcm makcik2,ade yg tnjok pailang..wht the heii la u! pk dh cukop tatu latew nk tnjok blgak smbong korang,boleh jln daaa..ingat kau batak sgt ke nk skolah situ? aku stay jhor pun sbb tnggngjwab aku pde negara! eh,negara ape pulak..pde nenek aku laa..*sorry2 terOver pulak

k la nk tido,buat kering tekak aku je mra2 nih,blm kwen muka dh jd mak lampir..mau lari laki aku nnti..hehe k la daaa..

nasib badan~
Thursday, 17 May 2012, ϟ 0 shout(s)

11 hb bdn rse dh xsihat..smpai la hari guru ni,sakit bukn sakit biasa..dh 3 thun xrasa kott!
ayh ajk g klinik hri isnin tu,aku dh start brpeluh cuak..takot2 dpt pnykit dmm tikus ke,ala yg allhyrham din brmboi punye pnykit tula..ehh? tu kencing tikus laa -..-'' ishh ape2 jla,bro!
dktor ckp aku mngidap gastrik..aku ape lgi,dlm hati : "korang dh boleh tempah kain kapan utk aku besok nih -.-!
MAAAAKKKK!!!!

bnyknye ubat yg dktor ni bgi..nk bunoh aku ke ape ni..7 pket ! 1 bijik ubt pon aku mcm nk mati telannye,nk pulak yg 7 pket smua tuh..ade yg x psal2 dpt pngkat pnagih dadah sbb salah mnggunakn ubat akibat terlebih..-.-'
yg xpuas hatinya,stiap kali nk mkn mknn fav aku,msti xluak..sepuluh mnit slpas tu kne tdah tlinga dgr ibu mmbebel..bla bla bla..

#rase nk je sumbat kabus bntal ni dlm mulot kau yg asyik sgt gelakkn aku tu..dh2 getlost lu!

Tuesday, 8 May 2012, ϟ 0 shout(s)


aku sayang dia lagi..tapi dia je~
ntahlah..nk ckp byk pun xsedap,org dh x suka xkn nk pkse kan? tht's not my style bebeh!
bnde dh lepas wt pe nk ungkit balik..ape2 pon aku msih sygkn dia :')

# geli pulak aku dgn ayat nih -.-'

saya maseh sayang awak ,n janji tak buat lagi !!
Monday, 2 April 2012, ϟ 0 shout(s)


jumaat :(
Friday, 16 March 2012, ϟ 0 shout(s)

petang nih dh nak balik ipoh kot..hurm xdpat la nk jumpe supersaver aku tuh..sedihnye kan~
tapi nk wat cmno an,dh hakikatnya..klau la aku ade prmaidani trbang,sah2 aku culik dia bwak balik ipoh skali..hehehe,gataiii ~
k la nk siap2 g packing beg,bye2 sayangg :*

nk makan selipar baru aku ke ?!
Thursday, 15 March 2012, ϟ 0 shout(s)

hai2..
buat ape tuh? ^_^
hehe,ok2 skang ni saya nk citer psal sorang hmba Allah ni a.k.a syok sendiri
Smlm sye suh dia teman nk beli selipar,sbb selipar ksayangn sye sudah pun otw ke alam barzakh skrg nih..ishh!
bukan citer selipar ye skrg nih,now sye nk citer time ape yg brlaku bile sye n mmber sye nih balek dri kdai tuh...

Mase we all tga borak,gelak2 huhahuha,saye trnmpk lak satu mamat nih bru kuar dri kete vios dgn kwan dia..
mmat ni pkai bju hujau tau,ensem toksah citerr la...nmpk gaye mcm owang senang,tpi dduk kt flat je -.-'

dh tu mmat tu prasan la yg we all asyik mndang dia je,so mmat tu pun lmbai laa tngan dia~
yg bikin aku panas,aku yg nmpk mmt tuh dulu,so sah2 la dia lmbai tgn kt aku..ni mmber aku ni ckp mmat tu lmbai tgn kt dia,eh excuse me!! senang2 je dia nk kt mmat bju hijau tu,mne x mnyirap aku! td dia jgk yg ckp mmt tuh xensem,bila mmat tuh dh lmbai tgn bru kau nak kan? weh2,pijak kasut aku dulu laaa klo nk rmpas sgt mmt tuh!
saketnya aku,dia ckp mcm dialah prmpuan yg paling cntek dlm mlaysia nih,cehh podaahh!
tula orang kmpung yg bru nk belajar hidup di KL ni..hew hew hew ^^''

frust + kecewa = kerja gila
Sunday, 11 March 2012, ϟ 0 shout(s)


ehem..ehem..
now dah lme aku xbukak blog kan? ye..aku tau kowang xkesah pun..
hehe..aku nk citer psal time aku hngout dgn mmber aku ari sabtu yg lepas..
mmber aku sumenye laki..so xleh nk wat pe la kan..
we all lepak ts,then g karaoke..tp sblom tu aku snggh tmpt pool dlu sbb mmber aku ni nk jmpe kwan dia..pergghh! masuk2 je dh rmai aliens yg smemangnye weirdo!
aku xpasti,ni ke orang KL? asal sosial sangt? bleh aku tnye tak -.-'
yg rmainye bdak2 area umh aku lak yg slalu lpak situ..errr tensyen aku eh,so aku terus je buat muke bngang aku dgn pndangan yg cukop mnghairahkan ~
lpas tu,aku dibawa ke satu food court kt situ..perrggh ni lgi la dahsyat! bdak skola aku sume lpak situ..aduiii kantoi2,aku pedulik apenye..biasa la dgn muka gmpang aku,aku buat derk jla..dowang sume ingat mmber2 laki aku tu budak2 aku,hahaha mmg la,aku dh mcm belangkas dok follow mmber aku yg ***
fuhh! dh kne cop budak paling pailang kt daerah cheras nih..hiw hiw ^_^'
moment yg pling best,time karoke la..dia bwak mmber dia yg seekor ni,nmpk mcm matpet,tgk muke pun mcm sorang yg pnas baran..so ajk la msuk bilik karoke tu,pilih la lgu..mcm2 lgu jiwang dorang psang..aku dgn hati yg panas sbb xdpt nynyi tros je mrajuk!! then lpar sgt we all mkn rmai2 semeja kt satu kedai nih,aku sowang je pmpan kt situ..aduhh maluu,takot,geli sume ade la...dlm 7 laki cengitu la..rmai tak balak aku?hahaha,kidding je :p
tp aku dh biase lepak dgn laki..dowang ok,just msing2 ade life msing2 kan
yg pening pale otak aku time,si cicak ni g mngorat sorang kkak nih,perr cun abes doh! kalah britney spears! aduh..dorang btol2 dh memalukan aku -.-'
tpi best la..sbb balek tu we all kne naek tren n teksi..mcm bodo je!

*aku hngout dgn dowang sbb aku nk buktikn pde kau,yg aku pun ade perasaan jgk! aku saket hati bila someone tduh aku mcm2,trutamanya kau! *



new past