waht a beautiful day on sunday :)
Sunday, 22 January 2012, ϟ 0 shout(s)

hoi hoi hoi...
gong xi fah choiii to all chinese human in the world..hoho~

haha pepagi rabun ni,aku da start bgun update blog,wah2 ade harapn nk bgun pagi ni,amalkn selalu..cewahh!
gentla la,aku sbnrnye nk citer psal what happened last day ^^'
ok,sts laa..aku ngn boyfie hangout kt ts..as usual la kan,
sronok sesangat..pling aku xleh lupakn,time aku ngn dia msuk pusat prmainan the maen satu game nih,haha cun2 je nk score..tp xde jodoh,hahaha..
then jejaln jap,smbang2 ..on the road kaki aku mlecet kau tau,kasut plak buat hal..cun2 time tu jgk la kan nk wat hal..aduhh!
tp aku xleh lupe satu hal ni,first dia tggu kau kt stesen,aku adw jnji ngn sowang mmat penare ni,,janji nk dtg..sian dia mnunggu aku,tp aku xleh mngkir jnji lak dgn boyfie aku tu,so aku ckp ngn dia,yg aku xjdi pg..tiba2...
mse aku trnmpak eiky kt stesen tuh,aku da nmpk laki yg aku nk jmpe tu tga dduk ats tmbok..cmne dia leh ade kt situ pulak -.-'
aku da cuak,nengok muke dia,then aku rse srbe salah psal td:(
dia just bg isyarat muke "pergilah.."
aku minx maaf sesangat..aku xde niat nk maenkn kau..
aku da nmpk eiky,then aku buat x layan..eleh td beria2 sgt nk mara an,so pdan muke kaw kne lyan aku spjg hari..:p

hahaha yg lawaknye,we all trsalah naek lrt tau,firstly mmg aku da agak..sajee xnk bgtau dia ^_^
bia pdn dgn muke dia..ske saketkn ati aku lagi..
then kt sane,we all pilih citer bujang telajak ..sronok abes,lawak gile citer tuh,haha eiky kt sbelah aku leh pulak xleh dok diam..tgn asyik dok mrayau --'
geram pulak aku ehh...
btw tenggs bie,sbb heppykn syg wlpun sehari :)
iloveyoulikeaMC'D....


new past