Saturday, 18 February 2012, ϟ 0 shout(s)

hei very big hello to all the stalkers :D


okeh harini aku ade candidates dgn someone kt somewhere..hahah
tepat jam brpew ekk..erm 10 kott -..-'
ok nvm laa...smlm g ts dgn mmber,perghh satu2 shop dia singgah espeacially shop kasut,mne xmnyirap aku kan...sume kasut dia nk try en,sye suh pilih kasut yg trend skrg tu,tapi...
dia pilih high heels era zman purba daaaa -..-'
dia ckp nk sme tinggi dgn afiq (a.k.a cozen ksayangan dia) bile raye nnti,katenye laaa..adoyaiii
aku da mule nk menympah dgn betine nii..balek2 nme tu jugak dia nk sebut,satu hal lagi,dia minat kt sorang guard area umh aku nme dia abg ali -.-'
ni laen pulak kes,dia leh pulak tnye apw nk beli utk harijadi abg ali nnti..warggghh!! dh la abg ali tolak cinta dia,dh tu adw hati kaw nk bg dia hdiah...walawehhh!! buat malu aku je -.-'
miza ckp nk belikn kasut supra..aduhh!! bpak kau kje gaji brpe je..engkau nk lbih2 belikn brg utk lelaki yg xsuke kt kau...aku pun xhadiahkn pape2 kt bf aku,..ni dh bleh wat kes murtad nihh XD
nseb jam dh nk pkul 4,so let's go bebeh...we all tros cri pntu kluar..
dgn muke yg agak bngang,cari2 mne pintu??
hahaha satu kes baru pulak..atoyaiii
nmpk je pintu tu dh nk ttup,aku dgn miza cepat2 masuk...
sekali hotel daaaa XD
mnymph pulak aku ehh..
so tpkselh jln kaki dri hujung tu tros ke laluan tepi..
nmpk adew polis kt situ,aku da cuakk!
polis tu tegur "haa merayap jee",aku dlm hati "peduli ape kaw!"hahaha kaw2 je aku kutuk ekk..
tht's all...huhh!

okeng la..nk tido,buybuy :*

new past