ke sekolah sebagai pelajar (part 1)
Thursday, 9 February 2012, ϟ 0 shout(s)

baru balek skolaa ni..adoy adoy!
penat mcm bru balek dri brperang la pulak en..eceh2
untong la skola dpn uma je,xmcm aku skola nk kne naek helicopter, bru mndarat btol2 dpn skola dgn selamat..wah2
hehe ni aku nk cter psal time cikgu zul td..huhu
aku sbenarnye minat gile kt dia,pde mulanye aku xsuke ckgu ni..muke je nmpak blurr a.k.a mnjengkelkan -.-'
kau tau?time sejarah kan kan,ade la topik ttg jepun ni..so aku dgn wajah selambe bace la ape yg patut an..tga dok syok2 feeling dgn bku sejarah tu,mahu tersembur aku bila ckgu aku suh bgun dan nyanyi lagu kimigayo -.-'
ala lagu kebangsaan jepun dulu2 tu XD
aku dgn muke bengangnye,trpaksalah jgk mnyanyi..kwan2 classmate aku syok gelakkan aku,cehh siot btol!

ade lgi satu kes,time nk balek ade ke patut dia suh satu kelas bdiri tegak2,tpi bkan mndada tau,haha dia siap tnjuk demo lgi tu..sial btol! dia suh bgun bdiri tgn disisi,ala yg mcm nk berkawad tu..aduhh parah la cikgu yg sorang nii -.-'

time seni pulak,ckgu rohayu sruh aku melukis la pulak..haha muke aku nk maen berus? maen senduk pun susah..adoyaiii!!
parah lgi bile,dia suh lukis pmndangan..
ni da kes berat ni..pmndangan ape kejadahnye -.-'
aku duk bndar,mne wujudnye gunung ganang tu,xkn nk bkak bju then lukis gunung aku kot?waklu la hahaha...



new past