frust + kecewa = kerja gila
Sunday, 11 March 2012, ϟ 0 shout(s)


ehem..ehem..
now dah lme aku xbukak blog kan? ye..aku tau kowang xkesah pun..
hehe..aku nk citer psal time aku hngout dgn mmber aku ari sabtu yg lepas..
mmber aku sumenye laki..so xleh nk wat pe la kan..
we all lepak ts,then g karaoke..tp sblom tu aku snggh tmpt pool dlu sbb mmber aku ni nk jmpe kwan dia..pergghh! masuk2 je dh rmai aliens yg smemangnye weirdo!
aku xpasti,ni ke orang KL? asal sosial sangt? bleh aku tnye tak -.-'
yg rmainye bdak2 area umh aku lak yg slalu lpak situ..errr tensyen aku eh,so aku terus je buat muke bngang aku dgn pndangan yg cukop mnghairahkan ~
lpas tu,aku dibawa ke satu food court kt situ..perrggh ni lgi la dahsyat! bdak skola aku sume lpak situ..aduiii kantoi2,aku pedulik apenye..biasa la dgn muka gmpang aku,aku buat derk jla..dowang sume ingat mmber2 laki aku tu budak2 aku,hahaha mmg la,aku dh mcm belangkas dok follow mmber aku yg ***
fuhh! dh kne cop budak paling pailang kt daerah cheras nih..hiw hiw ^_^'
moment yg pling best,time karoke la..dia bwak mmber dia yg seekor ni,nmpk mcm matpet,tgk muke pun mcm sorang yg pnas baran..so ajk la msuk bilik karoke tu,pilih la lgu..mcm2 lgu jiwang dorang psang..aku dgn hati yg panas sbb xdpt nynyi tros je mrajuk!! then lpar sgt we all mkn rmai2 semeja kt satu kedai nih,aku sowang je pmpan kt situ..aduhh maluu,takot,geli sume ade la...dlm 7 laki cengitu la..rmai tak balak aku?hahaha,kidding je :p
tp aku dh biase lepak dgn laki..dowang ok,just msing2 ade life msing2 kan
yg pening pale otak aku time,si cicak ni g mngorat sorang kkak nih,perr cun abes doh! kalah britney spears! aduh..dorang btol2 dh memalukan aku -.-'
tpi best la..sbb balek tu we all kne naek tren n teksi..mcm bodo je!

*aku hngout dgn dowang sbb aku nk buktikn pde kau,yg aku pun ade perasaan jgk! aku saket hati bila someone tduh aku mcm2,trutamanya kau! *



new past