nk makan selipar baru aku ke ?!
Thursday, 15 March 2012, ϟ 0 shout(s)

hai2..
buat ape tuh? ^_^
hehe,ok2 skang ni saya nk citer psal sorang hmba Allah ni a.k.a syok sendiri
Smlm sye suh dia teman nk beli selipar,sbb selipar ksayangn sye sudah pun otw ke alam barzakh skrg nih..ishh!
bukan citer selipar ye skrg nih,now sye nk citer time ape yg brlaku bile sye n mmber sye nih balek dri kdai tuh...

Mase we all tga borak,gelak2 huhahuha,saye trnmpk lak satu mamat nih bru kuar dri kete vios dgn kwan dia..
mmat ni pkai bju hujau tau,ensem toksah citerr la...nmpk gaye mcm owang senang,tpi dduk kt flat je -.-'

dh tu mmat tu prasan la yg we all asyik mndang dia je,so mmat tu pun lmbai laa tngan dia~
yg bikin aku panas,aku yg nmpk mmt tuh dulu,so sah2 la dia lmbai tgn kt aku..ni mmber aku ni ckp mmat tu lmbai tgn kt dia,eh excuse me!! senang2 je dia nk kt mmat bju hijau tu,mne x mnyirap aku! td dia jgk yg ckp mmt tuh xensem,bila mmat tuh dh lmbai tgn bru kau nak kan? weh2,pijak kasut aku dulu laaa klo nk rmpas sgt mmt tuh!
saketnya aku,dia ckp mcm dialah prmpuan yg paling cntek dlm mlaysia nih,cehh podaahh!
tula orang kmpung yg bru nk belajar hidup di KL ni..hew hew hew ^^''

new past